Fisk & Skaldyr
- Røget lakserose på toast med blandede salater, lime & lakserognscreme
- Carpaccio af torsk med trøffel & blandede salater
- Urtepaneret helleflynder med orangebraiseret fennikel, vilde ris & vanilleskum
- Østers "Bloody Mary" med agurk i julienne
- Snegleballotine med hvidløgscrème & persillefritt
- Tartar af smørfisk med syltet agurk & wasabi
- Fisketerrin med marinerede kæmperejer, fennikelsalat & persillepesto
- Skindstegt fisk med sprød rejerulle, aspargestournedos & basilikumcrème
Supper med mere
- Skummende kastaniesuppe med sprød pancetta & chartreusselikør
- Kold gazpacho med timian & olivenolie
- Indbagt jomfruhummersuppe med urter i julienne & calvados
- Krydret krabbebisque med hvidløgscroûton & parmesan
- Gratineret gedeost med sprød basilikumkrumme på salat med syltede blommer
- Fyldt portobello med blåskimmel & syltede rørhatte
- Butternutquash suppe med bagte hvidløg & svampe
- Ærtesuppe med champagneskum
Kød & fjerkræ
- Okse tatar med wasabi & sesamolie, puffede vilde ris & svamperelish
- Lun perlehøneterrin med foie gras & æble, hertil salat af mango & asparges
- Triangel af andelevermousse lagt i savoykål, hertil hindbærsylteder rødløg
- Paneret kalvecarpaccio med parmesan & timian, hertil mango-koriandersalat
- Kaninrillette med abrikos & lun linsesalat
- Tapasanretning med spanske specialiteter
- Røget strudsesalat med æble & mangetout, hertil asiatisk inspireret dressing
- Bresaola rullet om rucola, soltørrede tomater, pinjekerner & oliven
|