Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


Fisk & Skaldyr

Urtepaneret helleflynder
  • Røget lakserose på toast med blandede salater, lime & lakserognscreme
  • Carpaccio af torsk med trøffel & blandede salater
  • Urtepaneret helleflynder med orangebraiseret fennikel, vilde ris & vanilleskum
  • Østers "Bloody Mary" med agurk i julienne
  • Snegleballotine med hvidløgscrème & persillefritt
  • Tartar af smørfisk med syltet agurk & wasabi
  • Fisketerrin med marinerede kæmperejer, fennikelsalat & persillepesto
  • Skindstegt fisk med sprød rejerulle, aspargestournedos & basilikumcrème



Supper med mere

Gazpacho
  • Skummende kastaniesuppe med sprød pancetta & chartreusselikør
  • Kold gazpacho med timian & olivenolie
  • Indbagt jomfruhummersuppe med urter i julienne & calvados
  • Krydret krabbebisque med hvidløgscroûton & parmesan
  • Gratineret gedeost med sprød basilikumkrumme på salat med syltede blommer
  • Fyldt portobello med blåskimmel & syltede rørhatte
  • Butternutquash suppe med bagte hvidløg & svampe
  • Ærtesuppe med champagneskum



Kød & fjerkræ

Paneret kalvecarpaccio
  • Okse tatar med wasabi & sesamolie, puffede vilde ris & svamperelish
  • Lun perlehøneterrin med foie gras & æble, hertil salat af mango & asparges
  • Triangel af andelevermousse lagt i savoykål, hertil hindbærsylteder rødløg
  • Paneret kalvecarpaccio med parmesan & timian, hertil mango-koriandersalat
  • Kaninrillette med abrikos & lun linsesalat
  • Tapasanretning med spanske specialiteter
  • Røget strudsesalat med æble & mangetout, hertil asiatisk inspireret dressing
  • Bresaola rullet om rucola, soltørrede tomater, pinjekerner & oliven