Kolde desserter
- Solbærpocheret pære med chokoladeis
- Tre slags chokolademousse med brombærcoulis
- Hvid chokolademousse med brombærlåg, mandelis & æblecoulis
- Chokoladekage med vanillecrème
- Letfrossen chokolade-mocca fragilité med karamel-orangecrème
- Hindbærfromage på nøddebund med mild chili-anis sirup
- Hasselnødderand med frisk frugt & crème chantilly
- Cheesecake med confiterede rabarber
- Nougatineparfait med Pastis & syltet citrus samt kokoskiks
Varme desserter
- Lun chokoladekage med blød kerne, serveret med kold frugtconsommé & vanilleis
- Flamberet pæremazarin, hertil is tilsmagt med Poire William
- Kirsebær i Spatläse sabayonne
- Lun æbletærte med rørt vanilleis
- Sveskeclafoutis tilsmagt med Armagnac, serveret med kanelis
- Ananas flamberet med sort peber & Tia Maria, serveret m. karamel & is
- Indbagte blommer med marcipan & mocca-ingefæris
- Karameliseret kastaniekage med chokolade-cognacparfait
- Marengsindbagt is på bisquitbund med sæsonens bær
Ost
- Indbagt gedeost med grillede peberfrugter & oliven
- Gratineret gedeost med oliven & hvidløg eller honning-æblevinaigrette
- Udvalg af franske oste med brød & oliven
- Udvalg af blåskimmeloste med acaciehonning & syltede valnødder
Desserttallerkner
- Æblevariationer: Æblegratin med appelsinsmør, krydret æblekompot med æbleis & sprøde æbleringe, æblesuppe med æble-jalapeñosskum
- Chokoladeassiette: Chokoladekage, chokolademousse, chokoladesuppe, chokoladeis
- Klassisk desserttallerken, f.eks.: Krydderkage med nøddeskum, frugt & bær marineret i rom & kanel toppet med vanilleis, sablé med hvid chokolademousse & soltørrede kirsebær
- Blommesymphonie: Blommeshot, indbagt blomme med nougatine & marcipan, blommeis & blomme créme brûlé
Til top
|