Fisk
- Dampet havkat med citronkål & rødbedesky samt krydderurtemousseline
- Rødtunge med hummersoufflé & mild karryfumé tilsmagt med sød basilkum
- Græskarstegt torsk med græskar-porresauté & langtidsbagte cherrytomater
- Skindstegt helleflynder med jordskok svøbt i noritang, serveret med basilikumcrème
- Cajunstegt smørfisk med bønner, svampe & hvidløgs-tomatsauce
- Pocheret laks med spinat & sauce hollandaise
Fjerkræ
- Honning-timian stegt bornholmsk unghane med orange-ingefærsky
- Marineret poulardebryst med blåskimmelpolenta & mousseline
- Marineret kalkunbryst med hindbærsyltede rødløg
- Strudsefilet "Romanoff" med kartofler, grønt & svampesauce
- Andebryst glaseret med sze chuan-sirup, hertil Cognac-rosinsauce
- Perlehønebryst med persille og hvidløg, hertil hønsefumé med tomat
Svinekød
- Æblemarineret grillet svinekam med balsamicobrombær & grøntsager
- Indbagt svinemørbrad med glaserede rodfrugter, rosmarinkartofler & sennepssauce
- Vildsvin braiseret m. porter & engelsk lakrids, hertil fyldt kartoffel & sauce af braiserlagen
- Svinekam på råsyltet, lun rabarberkompot & sennepssabayonne
- Svineskank i marsala med pommes puré & morkler
- Braiseret svinekam med hasselnødder & Noilly Prat
- Glaserede, sprængte svinekæber med skovsyrecréme
- Svinemørbrad med æble-rødløgschutney, ristede pastinakker & chokoladesauce
Oksekød
- Oksefilet med garniture provencale, timiankartofler & rødvinssauce
- Farseret oksemørbrad med æblechutney & orangeskysauce
- Oksetournedos med svampefyld & kraftig sky
- Rødvinspocheret oksemørbrad med solbærsky & bagt kartoffel
- Grillet oksefilet med confit af skalotteløg, hertil Karl Johansauce
- Oksefilet m. svampe & syltede rødløg, portvinscréme & kartofler med hasselnødder
Kalv
- Saltindbagt kalvemørbrad med morkelsauce & langtidsbagte tomater
- Kalvesteg, serveret med pommes rösti & rødvinssauce
- Kalvefilet med grøntsagstimbale & rørhattesky
- Kalvetyksteg vendt i parmesan & timian, hertil sødkartoffel, grønt & balsamicosky
- To udskæringer af frilandskalv med morkelcrème & mild chili-vanillesky
- Citronstegt kalveculotte med løvstikke, hertil pommes risollées & sennepsfløde
Lam
- Rødvinsbraiseret lammenakke med kartoffelpuré & sauce af braiserlagen
- Dansk lam med syltede rødløg & hvidløgs-persillesky
- Stegt lammekølle med auberginer, tomater & rosmarinsauce
- Farseret, dansk lammeryg med lammesky & pommes á la crème
- Lam marineret i appelsin & rosmarin, hertil sauce af marinaden tilsmagt med frisk dild
- Dansk lam med olivenpolenta, æble-myntekompot & citron-timiansky
Vildt
- Stegt fasan med tranebærkompot & blommesauce
- Gråand stegt på ben med sauté af rødløg, rosenkål & bacon samt hyldebærsauce
- Kaninryg bagt i filodej, serveret med auberginekompot & sennepscrème
- Vildsvin marineret og braiseret i porter & engelsk lakrids, hertil sauce af marinaden
- Sommerbuk med blå kartoffel, orangeglaseret persillerod & enebærcrème
- Kronhjortefilet med svampesauté & brombærsky
Til top
|