Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


Skindstegt pighvar med indbagt jomfruhummer & lakserogn Fisk

  • Dampet havkat med citronkål & rødbedesky samt krydderurtemousseline
  • Rødtunge med hummersoufflé & mild karryfumé tilsmagt med sød basilkum
  • Græskarstegt torsk med græskar-porresauté & langtidsbagte cherrytomater
  • Skindstegt helleflynder med jordskok svøbt i noritang, serveret med basilikumcrème
  • Cajunstegt smørfisk med bønner, svampe & hvidløgs-tomatsauce
  • Pocheret laks med spinat & sauce hollandaise


Stegt kylling Fjerkræ

  • Honning-timian stegt bornholmsk unghane med orange-ingefærsky
  • Marineret poulardebryst med blåskimmelpolenta & mousseline
  • Marineret kalkunbryst med hindbærsyltede rødløg
  • Strudsefilet "Romanoff" med kartofler, grønt & svampesauce
  • Andebryst glaseret med sze chuan-sirup, hertil Cognac-rosinsauce
  • Perlehønebryst med persille og hvidløg, hertil hønsefumé med tomat


Svinekød

  • Æblemarineret grillet svinekam med balsamicobrombær & grøntsager
  • Indbagt svinemørbrad med glaserede rodfrugter, rosmarinkartofler & sennepssauce
  • Vildsvin braiseret m. porter & engelsk lakrids, hertil fyldt kartoffel & sauce af braiserlagen
  • Svinekam på råsyltet, lun rabarberkompot & sennepssabayonne
  • Svineskank i marsala med pommes puré & morkler
  • Braiseret svinekam med hasselnødder & Noilly Prat
  • Glaserede, sprængte svinekæber med skovsyrecréme
  • Svinemørbrad med æble-rødløgschutney, ristede pastinakker & chokoladesauce





Oksemørbrad med chili-vanillesky Oksekød

  • Oksefilet med garniture provencale, timiankartofler & rødvinssauce
  • Farseret oksemørbrad med æblechutney & orangeskysauce
  • Oksetournedos med svampefyld & kraftig sky
  • Rødvinspocheret oksemørbrad med solbærsky & bagt kartoffel
  • Grillet oksefilet med confit af skalotteløg, hertil Karl Johansauce
  • Oksefilet m. svampe & syltede rødløg, portvinscréme & kartofler med hasselnødder


Kalveculotte med aspargestårne, østershatte, bagte tomater & morkelsauce Kalv

  • Saltindbagt kalvemørbrad med morkelsauce & langtidsbagte tomater
  • Kalvesteg, serveret med pommes rösti & rødvinssauce
  • Kalvefilet med grøntsagstimbale & rørhattesky
  • Kalvetyksteg vendt i parmesan & timian, hertil sødkartoffel, grønt & balsamicosky
  • To udskæringer af frilandskalv med morkelcrème & mild chili-vanillesky
  • Citronstegt kalveculotte med løvstikke, hertil pommes risollées & sennepsfløde


Lam i fedtnet Lam

  • Rødvinsbraiseret lammenakke med kartoffelpuré & sauce af braiserlagen
  • Dansk lam med syltede rødløg & hvidløgs-persillesky
  • Stegt lammekølle med auberginer, tomater & rosmarinsauce
  • Farseret, dansk lammeryg med lammesky & pommes á la crème
  • Lam marineret i appelsin & rosmarin, hertil sauce af marinaden tilsmagt med frisk dild
  • Dansk lam med olivenpolenta, æble-myntekompot & citron-timiansky


Krondyr bagt i pergament m. urter Vildt

  • Stegt fasan med tranebærkompot & blommesauce
  • Gråand stegt på ben med sauté af rødløg, rosenkål & bacon samt hyldebærsauce
  • Kaninryg bagt i filodej, serveret med auberginekompot & sennepscrème
  • Vildsvin marineret og braiseret i porter & engelsk lakrids, hertil sauce af marinaden
  • Sommerbuk med blå kartoffel, orangeglaseret persillerod & enebærcrème
  • Kronhjortefilet med svampesauté & brombærsky
Til top