Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


Kartofler Nye danske kartofler

  • Råstegte kartofler med tomat & peberfrugt
  • Nye kogte, røgede kartofler med jernurt
  • Kartofler stegt med løvstikke
  • Kartoffelsalat med mild rygeost & purløg
  • Grov kartoffelpuré med citron, olivenolie & krydderurter
  • Pommes Anna
  • Pommes fondant
  • Kartoffelroulade m. soltørret tomat, spinat & mozarella
  • Kartoffeltrekant fyldt m. svamperagout



Koldt tilbehør Salat med basilikumcrème & lakserogn

  • Tomatsalat med krydderurter
  • Hummus med paprika & olivenolie
  • Jordskokker med sukkerærter & peanuts
  • Nudelsalat med ingefær & glaserede mandler
  • Rødbede-æblesalat
  • Piquillos (grillede, flåede peberfrugter) med mozzarella fyld
  • Pastasalat med svampe & esdragon
  • Rucolasalat med cherrytomater, grillede artiskokker & pinjekerner
  • Julesalat med appelsin & valnød



Varmt tilbehør Langtidsbagte tomater

  • Balsamicobagte rodfrugter
  • Tærte med porre, bacon & karry
  • Tærte med laks, kartoffel og dildfrø
  • Langtidsbagte tomater med krydderurter
  • Bagte hvidløg
  • Garniture provencale
  • Spinat-svampetimbale
  • Broccolisoufflé med parmesan
  • Brombær-rødløgskompot