Pynt til buffet |
Garniture provencale |
Krydderurtepandekage med røget laks |
Flamberede jordbær |
Bagt helleflynder med krydderurtepanade |
Tomater klar til at blive langtidsbagt |
Stegt kalveculotte |
Chokolade/moccafragilité med jordbær |
Fiskeanretning med smørfisk, laks & tun |
Coq au vin |
"Pindsvin" af ost, druer, radiser & oliven |
Pighvar med indbagt jomfruhummer & lakserogn |
Grillet pattegris |
Udskæring af grillet pattegris |
Udsnit af dessertbuffet |
Kalveculotte med østershatte & svampesauce |
Tuncarpaccio |
Danske jordbær |
Udsnit af buffet |
Udsnit af buffet |
Gazpacho |
Tårn af jordbær til en reception |
Indbagt italiensk tallegio |
Chokoladekage, tonkais & rabarbershot |
Økologisk brød |
Lakseroulade med rogn & kørvel |
Tapastallerken med ali-oli |
Krondyrfilet med kraftig glace |
Tomatsalat med bøffelmozzarella & kapers |
Farserede squashblomster |
Grønt udvalg til grillbuffet |
Grønt udvalg til grillbuffet |
Bresaola med trøffeldressing & vilde ris |
Foie gras med hindbærsyltede rødløg |
Nye danske rabarber |
Bresaolaroulade med balsamico & franske salater |
Til top
Tilbage
|
|