Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt

2009 © Fotos: Tanja Pedersen

Tilbage
Pynt til buffet Tårn af ratatouille
Pynt til buffet Garniture provencale

Pandekage med røget laks & hvidløg Flamberede jorbær
Krydderurtepandekage med røget laks Flamberede jordbær

Bagt helleflynder Tomater
Bagt helleflynder med krydderurtepanade Tomater klar til at blive langtidsbagt

Kalveculotte Moccafragilité
Stegt kalveculotte Chokolade/moccafragilité med jordbær

Fiskeanretning med tun & laks Coq au vin
Fiskeanretning med smørfisk, laks & tun Coq au vin

Pindsvin af ost, druer & radiser Stegt pighvar
"Pindsvin" af ost, druer, radiser & oliven Pighvar med indbagt jomfruhummer & lakserogn

Grillet pattegris Lars Hector Madsen
Grillet pattegris Udskæring af grillet pattegris

Dessertbuffet Kalveculotte
Udsnit af dessertbuffet Kalveculotte med østershatte & svampesauce

Tunfisk Jordbær
Tuncarpaccio Danske jordbær

Buffet Buffet
Udsnit af buffet Udsnit af buffet

Gazpacho Jordbær-tårn
Gazpacho Tårn af jordbær til en reception

Indbagt tallegio-ost Chokoladekage med tonkais og rabarbershot
Indbagt italiensk tallegio Chokoladekage, tonkais & rabarbershot

Økologisk brød Lakseroulade med rogn & kørvel
Økologisk brød Lakseroulade med rogn & kørvel

Tapas Krondyrfilet
Tapastallerken med ali-oli Krondyrfilet med kraftig glace

Tomatsalat Squashblomster
Tomatsalat med bøffelmozzarella & kapers Farserede squashblomster

Vegetarisk buffet Vegetarisk buffet
Grønt udvalg til grillbuffet Grønt udvalg til grillbuffet


Tiramisu Æbleskiver
Tiramisu Æbleskiver

Bresaola Foie gras
Bresaola med trøffeldressing & vilde ris Foie gras med hindbærsyltede rødløg

Rabarber Bresaolaroulade
Nye danske rabarber Bresaolaroulade med balsamico & franske salater


Til top
Tilbage