Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt

Tiramisu
10 pers.

500 g mascarpone
6 æggeblommer
100 g sukker
6 æggehvider
400 g ladyfingers (italienske kiks)
3 dl stærk kold kaffe
3 dl marsala
Mørk kakao til drys

Til en form på ca. 25 x 30 cm: Rør mascarponen glat med en stor ske eller spatel. Pisk æggeblommer og sukker hvidt og vend i mascarponen. Pisk æggehviderne stive og vend sammen med mascarponecremen. Bland den kolde kaffe med marsalaen, og dæk bunden af formen med kiks/ladyfingers. Hæld halvdelen af kaffe/marsalblandingen hen over kiksene. Dæk kiksene med halvdelen af cremen. Læg endnu et lag kiks og hæld resten af kaffe/marsalablandingen over. Dæk kiksene med resten af cremen. Lad kagen trække i køleskab min. 2 timer og gerne natten over. Drys med kakaopulver lige før servering.

Tilbage