Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt

Gazpacho Kold spansk tomatsuppe
4 pers.
  • 2 skiver hvidt brød uden skorpe
  • 1 ds flåede tomater
  • ½ grøn peberfrugt uden kerner
  • 1-2 fed hvidløg efter smag
  • 1 dl god olivenolie
  • ½ dl sherryeddike
Garnering
  • Brødcroûtoner
  • Finthakket tomat i små terninger
  • Finthakket peberfrugt i små terninger
  • Finthakket løg
  • Hakkede, hårdkogte æg
Pluk brødet i stykker og hæld eddike og olie over. Kom tomater, peberfrugt og hvidløg i en blender sammen med det opblødte brød. Blend det hele og smag til med salt og peber. Sæt suppen på køl til dagen efter, hvor den inden servering tilsættes isvand til suppen har den ønskede konsistens. Tilbehøret serveres ved siden af, og drysses over suppen og kombineres efter smag.



Tilbage