Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


Heldagsarrangement


Kagebord eller frokostsandwich
    Kagebord
  • Citronkage med smørcrème & chokoladefrosting
  • Chokoladekage med mørk glasur
  • Hindbærfromage på mandelbund
  • Frisk frugt
    Frokostsandwich
  • Sandwich med skinke, ost & sennepsmayonnaise
  • Sandwich med kalkunbryst, ananas & karrymayonnaise
  • Sandwich med chorizo, piquillos & hvidløgsmayonnaise
  • Grøntsagssticks med avocadodip


Forretsbuffet
  • Spyd med mango, syltet ingefær & marinerede tigerrejer
  • Spyd med mango, sweet chili & kylling
  • Salat med ristede jordnødder
  • Wasabi & soya


Hovedretsbuffet
  • Argentinsk oksefilet
  • Marinerede kyllingebryster
  • Kartofler vendt i pesto
  • Letrøgede kartofler med jernurt
  • Tomatsalat med mozzarella og avocado
  • Salat af grønne asparges med bacon & kapers
  • Pastasalat vendt i jomfruolivenolie, rosa peber og krydderurter
  • Græsk salat med tomater, saltede agurker, peberfrugt, oliven, feta & rødløg
  • Coleslaw
  • Piquillos fyldt med ricotta, mandler og merian
  • Tzatziki
  • Mesclune; små franske salater med olie/eddike
  • Rosmarinsauce med æbler
  • Økologisk brød


Dessertbuffet
  • Friske jordbær med sablé og hvid chokolademousse
  • Tiramisu
  • Rabarberspoom med hyldeblomst
  • Sprøde jordnøddekurve
  • Bærkompot


Natmad
  • Slagterens leverpostej
  • Serranoskinke
  • Chorizo
  • Lomo
  • Cornichoner, kapers, oliven & rødbeder
  • Brød

Tilbage

Yderligere information om heldagsarrangementer kan fås på tlf.: 20 22 46 45 eller via e-mail