Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


Frokostselskab

Appetizers
  • Olivensnegle
  • Mini vol-au-vent med lakserogn & creme
  • Shots af ærtesuppe med skummende top


Frokostbord
  • Roulade af orangemarineret laks med estragon, rullet om nøddecreme
  • Kæmperejer med rodfrugtsalat i citronolie
  • Bresaola med trøffeldressing & vilde ris
  • Vildsvinepølse
  • Fennikelsalami
  • Chorizo
  • Lomo med mirabellegelé
  • Lun perlehøneterrin med foie gras & æble
  • Salat af mango & asparges
  • Romainesalat med appelsin, sprød pancetta & skummende dressing
  • Babysalater med grillet artiskok, tomat,ristede pinjekerner & feta
  • To slags brød


Dessert
  • Lys chokoladekage med pistaciecrème
  • To slags ost med marinerede valnødder

Tilbage