Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt

Buffet 1
Kalv & lam
    Forret
  • Røget laks rullet om rejer, serveret med miso/wasabisauce & selleripickles

    Buffet Buffet
  • Kalvetyksteg stegt med saltet citron & dildfrø
  • Marineret lam
  • Tærte provençale
  • Grøntsagsfrikassé
  • Nye kartofler med løvstikkepesto
  • Stegte kartofler med rød peberfrugt & tomat
  • Melonsalat med hvidløg
  • Rucolasalat med cherrytomat & solsikkekerner
  • Babyspinat med abrikos & æble
  • Pastasalat med olivenolie & friske krydderurter
  • Sauce Ali-Bab med citron & sennep
  • Portersauce tilsmagt med lakrids

    Dessert
  • Jordbær Romanoff
  • Tiramisu
  • Chokoladekage med trøffel



Buffet 2
Kalkun & okse
    Forret
  • Fiskeanretning med laks,kæmperejer, safran & sweet chili

    Buffet Buffet
  • Urtefarseret kalkunbryst
  • Oksefilet stegt med grov sennep & estragon
  • Letrøgede nye kartofler med jernurt
  • Kartoffelpuré med krydderurter og cheddar på krydret kartoffelbund
  • Gulerod/broccolitimbale
  • Langtidsbagte tomater
  • Broccolisalat med honning, bacon og rosiner
  • Melonsalat med rødløg & hvid balsamico
  • Franske salater med brødcroutoner
  • Svampeflødesauce

    Dessert
  • Letfrossen chokolade/moccafragilité med solbærsorbet
  • Hindbærfromage på nøddebund
  • Nougatlagkage med appelsin



Buffet 3
Kalv & vildsvin
    Forret
  • Stenbiderrogn i sprød kartoffelring, grillet tun med sødkartofel & kold kartoffelsuppe med trøffel

    Buffet Buffet
  • Helstegt kalvefilet
  • Braiseret vildsvin med engelsk lakrids & porter
  • Svamperavioli med flødebechamel
  • Nye kartofler vendt i grøn pesto
  • Spinatsalat med citron, hvidløg & pinjekerner
  • Svampe a la greque
  • Artiskoktærte provençale
  • Tomatsalat caprese med kapers
  • Lys sauce med marsala
  • Mørk sauce med porter

    Dessert
  • Lun æblekage med kanelcreme
  • Solbæris med marinerede bær
  • Chokolademousse med Grand Marnier



Buffet 4
Grill
    Forret
  • Grillet smørfisk med wasabi, tunmousse med citron & rose af røget laks med rogn

    Buffet Buffet
  • Fedtmarmorerede oksebøffer
  • Kyllingebryster marineret i æblemost & lavendel
  • Grillpølser - de hjemmelavede fra slagteren
  • Spyd med grøntsager, penslet med krydderolie
  • Kold kartoffelsalat med økologisk rygeost & purløg
  • Tomatsalat med feta, hvidløg & tre slags krydderurter
  • Bulgursalat med forårsløg & abrikos
  • Salat med vandmelon & mild hvidløg
  • Grillede peberfrugter fyldt med krydderurtecreme
  • Coleslaw
  • Stærk salsa med tomat & koriander
  • Kryddersmør

  • Helstegt pattegris eller lam kan arrangeres


  • Dessert
  • Grillet banan med brun farin & mørk rom
  • Vanilleis
  • Jordbær Romanoff



På grund af sæson og udbud har jeg ingen priser på mine buffeter, men du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på tlf. 20 22 46 45.

Tilbage