Buffet 1
Kalv & lam
Forret
- Røget laks rullet om rejer, serveret med miso/wasabisauce & selleripickles
Buffet
- Kalvetyksteg stegt med saltet citron & dildfrø
- Marineret lam
- Tærte provençale
- Grøntsagsfrikassé
- Nye kartofler med løvstikkepesto
- Stegte kartofler med rød peberfrugt & tomat
- Melonsalat med hvidløg
- Rucolasalat med cherrytomat & solsikkekerner
- Babyspinat med abrikos & æble
- Pastasalat med olivenolie & friske krydderurter
- Sauce Ali-Bab med citron & sennep
- Portersauce tilsmagt med lakrids
Dessert
- Jordbær Romanoff
- Tiramisu
- Chokoladekage med trøffel
Buffet 2
Kalkun & okse
Forret
- Fiskeanretning med laks,kæmperejer, safran & sweet chili
Buffet
- Urtefarseret kalkunbryst
- Oksefilet stegt med grov sennep & estragon
- Letrøgede nye kartofler med jernurt
- Kartoffelpuré med krydderurter og cheddar på krydret kartoffelbund
- Gulerod/broccolitimbale
- Langtidsbagte tomater
- Broccolisalat med honning, bacon og rosiner
- Melonsalat med rødløg & hvid balsamico
- Franske salater med brødcroutoner
- Svampeflødesauce
Dessert
- Letfrossen chokolade/moccafragilité med solbærsorbet
- Hindbærfromage på nøddebund
- Nougatlagkage med appelsin
Buffet 3
Kalv & vildsvin
Forret
- Stenbiderrogn i sprød kartoffelring, grillet tun med sødkartofel & kold kartoffelsuppe med trøffel
Buffet
- Helstegt kalvefilet
- Braiseret vildsvin med engelsk lakrids & porter
- Svamperavioli med flødebechamel
- Nye kartofler vendt i grøn pesto
- Spinatsalat med citron, hvidløg & pinjekerner
- Svampe a la greque
- Artiskoktærte provençale
- Tomatsalat caprese med kapers
- Lys sauce med marsala
- Mørk sauce med porter
Dessert
- Lun æblekage med kanelcreme
- Solbæris med marinerede bær
- Chokolademousse med Grand Marnier
Buffet 4
Grill
Forret
- Grillet smørfisk med wasabi, tunmousse med citron & rose af røget laks med rogn
Buffet
- Fedtmarmorerede oksebøffer
- Kyllingebryster marineret i æblemost & lavendel
- Grillpølser - de hjemmelavede fra slagteren
- Spyd med grøntsager, penslet med krydderolie
- Kold kartoffelsalat med økologisk rygeost & purløg
- Tomatsalat med feta, hvidløg & tre slags krydderurter
- Bulgursalat med forårsløg & abrikos
- Salat med vandmelon & mild hvidløg
- Grillede peberfrugter fyldt med krydderurtecreme
- Coleslaw
- Stærk salsa med tomat & koriander
- Kryddersmør
- Helstegt pattegris eller lam kan arrangeres
Dessert
- Grillet banan med brun farin & mørk rom
- Vanilleis
- Jordbær Romanoff
På grund af sæson og udbud har jeg ingen priser på mine buffeter, men du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på tlf. 20 22 46 45.
Tilbage
|