Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt


5 rettes menu

    Forret
  • Carpaccio af torsk med foie gras & balsamico

    Mellemret
  • Rabarbergranité med Grappa & Champagne

    Hovedret
  • Argentinsk oksefilet med pebernougatine & chili-vanillesky

    Mellemret
  • Spansk Manchego med olivenolie & friskkværnet sort peber

    Dessert
  • Krydderbaba med solbæris

    Forret
  • Roulade af røget laks med mascarpone & kørvel

    Mellemret
  • Muslingefumé med persilleolie & muslingespyd

    Hovedret
  • Krondyr bagt i pergament med urter hertil svampesauté, jordskokpuré & grøntsagsfettucini

    Mellemret
  • Indbagt tallegio med honning & rosa peber

    Dessert
  • Desserttallerken med variationer af blommer
Tilbage

Ovenstående menuer er kun eksempler på hvad jeg har lavet. Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 20 22 46 45 eller via e-mail