5 rettes menu
Forret
- Carpaccio af torsk med foie gras & balsamico
Mellemret
- Rabarbergranité med Grappa & Champagne
Hovedret
- Argentinsk oksefilet med pebernougatine & chili-vanillesky
Mellemret
- Spansk Manchego med olivenolie & friskkværnet sort peber
Dessert
- Krydderbaba med solbæris
Forret
- Roulade af røget laks med mascarpone & kørvel
Mellemret
- Muslingefumé med persilleolie & muslingespyd
Hovedret
- Krondyr bagt i pergament med urter hertil svampesauté, jordskokpuré & grøntsagsfettucini
Mellemret
- Indbagt tallegio med honning & rosa peber
Dessert
- Desserttallerken med variationer af blommer
Tilbage
Ovenstående menuer er kun eksempler på hvad jeg har lavet. Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 20 22 46 45 eller via e-mail
|