Profil | Årstidens menu | Buffeter m.m. | Forretter | Hovedretter | Desserter | Tilbehør | Galleri & tips | Kontakt

Menu 1
  • Tårn af krydderurtepandekage med røget laks & mild hvidløg, serveret på salat med basilikumcrème & lakserogn

  • Stegt kalveculotte med aspargestårne, ristede østershatte, bagte tomater, timiankartofler & svampesauce

  • Letfrossen chokolade/mocca fragilité med flamberede jordbær

Menu 2
  • Skindstegt pighvar med indbagt jomfruhummer, sauce verte & lakserogn

  • Oksemørbrad med pebernougatine, bok-choy & chili-vanillesky

  • Blommesymphonie med blommeshot, indbagt blomme med marcipan, blommeis og crème brûlée med blomme

Menu 3
  • Tapastallerken med lomo, serranoskinke, vildsvinepølse, sherrymarinerede svampe & oliventapenade

  • Argentinsk oksefilet med tærte provencal, grøntsagsfrikassé, kartoffelroulade & morkelsauce

  • Karamelkurv med jordnødder, tre slags sorbet & marinerede bær

Menu 4
  • Blæksprutte farseret med mandel & merian, hertil salat med oliven samt tomatsauce med hvidløg & kanel

  • Retsina & rosmarinmarineret svinekam med råstegte kartofler, grøntsauté & skarp hvidvinssauce

  • Ouzoparfait med citronmarengs & frugtpuré

Menu 5
  • Kastaniesuppe med chartreusselikør, dertil ristede kastanier & sprød pancetta

  • Marineret kronhjort med selerisoufflé, pommes fondant & kirsebærsauce

  • Chokolademousse med soltørrede tranebær & Grand Marnier samt rysteribs & hasselnøddenougatine

Menu 6
  • Andelevermousse på sprød brødcrouton, serveret på salat med soltørret tomat, nødder & hindbærvinaigrette

  • Kalvefilet med dampede forårsløg, hindbærsyltede rødløg & aspargeskartofler

  • Hindbærfromage på nøddebund med mild chili/anis sirup

Menu 7
  • Salat af muslinger, avokado & asparges, serveret med safranmayonnaise & friske krydderurter

  • Marineret lammekølle med grøntsagstårn, ristet polenta & lammesky

  • Nougatineparfait tilsmagt med pastis & syltet citrus, hertil kokosbisquit

Menu 8
  • Indbagt jomfruhummerbisque lavet på Côtes du Rhône & tilsmagt med calvados

  • Poulardebryst, marineret i mælk & derefter gratineret. Serveret med kartoffelpuré, nedkogt rødbede & sennepscreme

  • Solbærbavarois med nellike & sort peber, hertil creme fraiche tilsmagt med lime

Menu 9
  • Kaninrillette serveret med abricos & lun linsesalat

  • Nøddestegt andebryst med selleripuré, glaceret rodfrugt & kardemommesauce

  • Desserttallerken med lun chokoladekage med blød kerne, rabarbershot & hvid chokolade/tonkais

Menu 10
  • Paneret kalvecarpaccio med parmesan og timian, serveret med mango-koriandersalat

  • Krondyr bagt i pergament med urter, hertil svampesauté, jordskokpuré & grøntsagsfettucini

  • Jordbær Romanoff med vanillecreme & sesamkiks

På grund af sæson og udbud har jeg ingen priser på mine menuer, men du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud på tlf. 20 22 46 45.

Tilbage